Ρέι Ντουράι

Ρέι Ντουράι

Βοηθός Προπονητή Tae Kwon Do

Γεννηθείς: 04/12/01
Εμπειρία: 10 χρόνια
Βοηθός Προπονητή: Dae Kwon Do

  Βιογραφικό

  Γεια σας ονομάζομαι Ρέι Ντουράι. Είμαι ενεργός αθλητής στο Sports Club Μυτιλήνης τα τελευταία 7 περίπου χρόνια κάτοχος 2ου Dan και θα ήθελα να σας μιλήσω για την πορεία μου, τις εμπειρίες μου καθώς και τις πλούσιες δραστηριότητες που προσφέρει η σχολή μας.
  Σαν αθλητής και παιδί που πάντα ήθελε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, έψαχνα στις αρχές κάποια σχολή η οποία θα μου μάθαινε να προστατεύομαι αλλά σύγχρονος το κλίμα της να ήταν τέτοιο, ώστε να ανυπομονούσα να έρθει η ώρα της προπόνησης. Πήγα σε αρκετές σχολές καμία όμως από αυτές δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον, μέχρι που βρήκα το Sports Club. Εδώ το προσωπικό της σχολής ήταν πολύ φιλικό, οι βοηθοί του δασκάλου καθώς και ο ίδιος ο δάσκαλος μας ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ. Ο δάσκαλος μας φρόντιζε να συνδυάζει το παιχνίδι με την εκμάθηση τεχνικών με ένα τέτοιο τρόπο που όταν ήμουν μικρός και ξεκινούσα μου κράτησε το ενδιαφέρον αλλά μου ήταν πιο εύκολο να αφομοιώσω τις τεχνικές και να τις θυμάμαι ευκολότερα και η εφαρμογή τους γινόταν πιο εύκολη. Πράγμα που το βλέπω πλέον στα μικρότερα τμήματα και η εξέλιξη τους είναι ταχεία.
  Σαν σύλλογος εγώ προσωπικά είμαι υπέρ ευχαριστημένος καθώς έχω πάρει μέρος σε όλα τα σεμινάρια αυτοάμυνας που διοργανώνει κάθε χρόνο. Σε αυτά μαθαίνουμε αυτοάμυνες που βρίσκουν εφαρμογή στους κινδύνους της καθημερινότητας και αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο καθώς είναι πράγματα που βρίσκουν εφαρμογή και έξω από το τερέν που αγωνιζόμαστε.
  Έχω πάρει μέρος σε ένα σεμινάριο όπου η σχολή έχει φέρει δυο μεγάλους δασκάλους taekwondo από την Κορέα οι οποίοι μας μοιράσανε πολλά μυστικά πάνω από το άθλημα μας. Επιπλέον σαν αθλητής έχω πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως διασυλλογικούς αγώνες ή πανελλήνιους αγώνες όλα αυτά έγιναν με την στήριξη του δασκάλου μου καθώς και την στήριξη του προέδρου της σχολής οι οποίοι και οι δυο βοηθάνε και στηρίζουν την σχολή και τους αθλητές σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό προσωπικά το θεωρώ σημαντικό να υπάρχει.
  Τέλος θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δάσκαλο μου καθώς ο ίδιος παρόλο τις περεταίρω ασχολίες που έχει με την δίκη του προσωπική ζωή αφιερώνει πολλές ώρες για να μας μαθαίνει νέα πράγματα πάνω στην προπόνηση καθώς κάνει και ταξίδια όπου πάει σε άλλες σχολές και προπονείται ο ίδιος και μοιράζεται με εμάς τις νέες εμπειρίες, τεχνικές και καινούργιες ασκήσεις κάνοντας μας με αυτόν τον τρόπο και εμάς να εξελισσόμαστε ακόμα παραπάνω .

   

  Διακρίσεις

  Κάτοχος 2ου dan στο Tae Kwon Do .

  Για να τα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σύλλογο μας...
  Εγγραφείτε στο newsletter!

  Εγγραφείτε στο newsletter!