ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ TAE KWON DO
16/04/2015
  • 370
  • 0
by TaeKwonDo - SCM

Ο Αθλητικός σύλλογος SportsClub Μυτιλήνη διοργάνωσε σεμινάριο αγωνιστικού taekwondo με την παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού και έχοντα την εποπτεία του τμήματος κο Ιωάννη Χανιαδάκη 6 Dan.

Ο σύλλογος φιλοξένησε τον Αθηναίο δάσκαλο και μαζί κάποιους από τους κορυφαίους αθλητές του και ταυτόχρονα πρωταθλητές Ελλάδας του σωματείου Α.Σ.ΝΙΚΗ ΙΛΙΟΥ.

Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στη βελτίωση τεχνικών, λακτισμάτων αλλά κυρίως στο αγωνιστικό taekwondo εν όψει της προετοιμασίας των αθλητών για την νέα αθλητική χρονιά και τη συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες και διοργανώσεις.

Ο κος Χανιαδάκης κάτοχος 6ου DAN και αρχηγός αποστολών της Εθνικής μας ομάδας τα προηγούμενα χρόνια δήλωσε : Είμαι ικανοποιημένος από την αλματώδη εξέλιξη του τμήματος.

Επισκέπτομαι 4-5 φορές το χρόνο το νησί σας και το Λεσβιακό Σύλλογο και η εξέλιξη είναι σίγουρα αποτέλεσμα του προπονητή Σταύρου Γεωργακάκη αλλά και των ανθρώπων του συλλόγου που με τις υποδομές που έφτιαξαν τόλμησαν τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού σωματείου με πολύ μεράκι και μόνο μεράκι βγάζοντας έξω από το μυαλό την λέξη κερδοσκοπεία, πράγμα που φαίνεται άλλωστε από τις χαμηλές συνδρομές, τα δαπανηρά σεμινάρια που δεν επιβαρύνουν τους αθλητές και τη διάθεση των στολών και του εξοπλισμού σε τιμή κόστους.

Θα τολμήσω να πω ότι πέτυχαν και πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

Add Comment

Για να τα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σύλλογο μας...
Εγγραφείτε στο newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter!