ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SPORTS CLUB MYTILINI ΜΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ
19/03/2016
  • 439
  • 0
by TaeKwonDo - SCM

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Sports Club Μυτιλήνη
το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του στη Παγανή  με προσκεκλημένους δυο εξέχουσες προσωπικότητες στο χώρο του ταεκβοντο.

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Master Jong- Kil Kang ( 9 dan) και τον εξεταστή του Παγκόσμιου Αρχηγείου στη Κορέα (Κukkivon) Master Su- Ung Chae (9 dan).

Kαι οι δυο δάσκαλοι βρίσκονται στην ανώτατη βαθμίδα και έχουν σχολές στη Γερμανία και Σουηδία . Ο Master Chae επισκέπτεται συχνά την Κορέα όπου διαθέτει τη δική του ομάδα επίδειξης από εξαίρετους Κορεάτες αθλητές.

Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Περσέας Παμφίλλων Ταεκβοντο.

Η αποδοχή της πρόσκλησης των δύο αυτών μεγάλων Κορεατών δασκάλων οφείλεται στην προσωπική γνωριμία που έχει μαζί τους ο Προπονητής του S.C.M. Σταύρος Γεωργακάκης και ο ερχομός τους είναι μεγάλη τιμή τόσο για το σύλλογο όσο και για το νησί μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σεμιναρίου διδάχθηκαν τεχνικές , με έμφαση στη λεπτομέρεια, ασκήσεις φυσικής κατάστασης καθώς και δυναμικές ασκήσεις με μπλοκ και συνδυασμούς κινήσεων. Το πρόγραμμα ήταν 3 δίωρα, αρκετά κουραστικό έως εξαντλητικό όμως το ενδιαφέρον και οι διαφορετικότητα της εκγύμνασης οδήγησε σε μεγάλη συμμετοχή και ικανοποίηση από πλευράς μαθητών και φίλων του αθλήματος.

Αρκετοί αθλητικογράφοι με πρωτοπόρο το Sportlesvos κάλυψαν την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε που είναιπάντα κοντά σε μεγάλα γεγονότα και στο πλευρό του συλλόγου μας.

Add Comment

Για να τα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σύλλογο μας...
Εγγραφείτε στο newsletter!

Εγγραφείτε στο newsletter!